Tijd voor een stil feestje

De zomer komt er weer aan en we komen allemaal langzaam uit onze winterslaap. Het is weer tijd voor plannen maken, elkaar ontmoeten en zomerfeestjes. Natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen, maar ook met zo min mogelijk overlast. Want geluidsoverlast is een van de grootste ergernissen in onze maatschappij en het kan leiden tot heel veel geruzie. Daar hebben we natuurlijk echt geen zin in. Gelukkig is er een manier om toch een geweldig feest te geven: binnen of buiten en geen overlast te veroorzaken. Hoe dan? Met een silent disco. Een silent disco is ideaal als je in een grote stad woont. Neem bijvoorbeeld een stad als Eindhoven. Zoek even op silent disco huren Eindhoven en je komt al een heel eind. Je ziet meteen welke mogelijkheden jij hebt op een geweldig knalfeest te geven. Maar hoe werkt zo’n silent disco nu precies. Dat leggen we hieronder uit.

Silent disco

De geschiedenis van de silent disco is nog niet zo lang. Hoewel er voor 2005 wel evenementen waren die iets weg hadden van een silent disco kwam de term pas rond 2005 de wereld in. Bij een silent disco maak je gebruik van een zender die de muziek via koptelefoons bij de feestganger brengt. De draadloze koptelefoon ontvangt de muziek en je kunt heerlijk vrijuit dansen. Je kunt je koptelefoon harder of zachter zetten en kiezen tussen drie zenders. Zo weet je zeker dat iedereen kan genieten van zijn of haar muziek en heerlijk uit zijn of haar bol kan gaan. Maar dan wel zonder dat de buren of andere omstanders er last van hebben. Natuurlijk kun je zelf nog zorgen voor de feestverlichting, de hapjes en de drankjes om zo je feest compleet te maken.

Iets voor jou?

Een silent disco kan je helemaal compleet huren. Dat betekent dat je de juiste zenders krijgt en de juiste hoeveelheid koptelefoons voorzien van alle andere randapparatuur die je nodig hebt. Alle zenders hebben een bereik van 500 meter wat betekent dat je tot op 500 meter van de zender de muziek kunt horen. Alles wordt bij jou thuis bezorgd en je kunt het gratis retourneren. Woon je bijvoorbeeld in Utrecht dan kun je zoeken op silent disco huren Utrecht en je ziet meteen de mogelijkheden voor jouw stad. Dus ben je in een feeststemming? Ga je wat plannen? Geef een silent disco en zie hoeveel plezier dat iedereen brengt!