Dagconcepten voor een relatie

Suggesties voor een allereerste dag, of in ieder geval een van de allereerste, worden vaak besproken. Het is allemaal vooral gericht op vertrouwd zijn met elkaar op die eerste paar dates. Dus als je al een tijdje een relatie hebt, maar nog steeds graag met elkaar op date gaat, blijf je misschien niet in de stemming voor concepten voor de eerste date. Als alles goed gaat, begrijpen jullie elkaar momenteel redelijk goed. Soms wil je gewoon je reisgenoot trakteren op een betoverende reis, of misschien mist die stimulans die je had een beetje. Je verlangt dan naar een gloednieuwe ervaring om elkaar te laten zien. Dus hier zijn een paar ideeën voor dagen en uitstapjes met je huidige metgezel!

Laat een oude logeerpartij maken

Als je om wat voor reden dan ook je huis niet kunt verlaten, of een dag wilt plaatsvinden, is er daarna absoluut niets om bang voor te zijn. U kunt een logeerpartij regelen met uw partner. Creëer een comfortabele, betoverende setting voor de kamer, bijvoorbeeld door een ouderwetse citadel te maken van dekens. Ja, dat kan nog steeds, ook als je geen jonkie meer bent! Maak samen wat lekkers voor de avond waarop je de meeste kans hebt om films te zien. Het voordeel van een beetje ouder zijn, is dat je ook een glas alcohol kunt drinken om de sfeer misschien een beetje beter te maken. Dat begrijpt wat uitstekende gesprekken en andere activiteiten zo'n avond zeker zullen opleveren!

Verdwijn vaker voor een vakantie

Helaas heb je hoogstwaarschijnlijk niet de mogelijkheid om een ​​paar keer per jaar uitgebreid op vakantie te gaan. In plaats daarvan kunt u een aantal keer per jaar op vakantie gaan. Er zijn hoe dan ook verschillende rustdagen die rond de weekendvakantie vallen, en het kost niet zoveel vrije tijd als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je maar twee keer vrij en ook lijkt het een kleine vakantie. Er zijn genoeg resorts en Bed and Breakfasts die weten hoe ze een betoverend weekend moeten organiseren.

Ga op roadtrip!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even boeiend om rond te rijden. Toch kun je in een paar dagen vrij ver komen. Het kan voor veel mensen heel gezellig en ook intiem zijn om een ​​aantal dagen bij elkaar in een auto te zitten. Je moet kunnen merken of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde energie kan het ook tot discussie leiden.

Geef een reactie